Kecskemét és környéke

2012.04.24. 19:03

KKSE: Djeraszimovics szóban már megegyezett a klubbal

A felek már megállapodtak, szerződés viszont még nincs.<br>

Szeitz Gergő

Az előző héten óriási csatában nem sikerült bejutnia a legjobb négy közé a Kecskeméti KSE kosárlabdázóinak, viszont rövidesen a szezon vége után máris egy örömhír látott napvilágot a klub háza táján, hiszen a közel 20 pontot átlagoló Marko Djeraszimoviccsal szóban már megállapodott a szakmai stáb.

- Perine és Djeraszimovics már hazautazott, de a többiekkel edzünk tovább. Wittmannak, Dénesnek, Benczének és Csorvásinak továbbra is érvényes szerződése van a KSE-vel, plusz még az utánpótlás játékosok is jelen vannak a foglalkozásokon. Djeraszimoviccsal mindenben megállapodtunk a folytatásról, a szerződést azonban még nem írtuk alá. Szándékát fejezte ki, hogy maradna, de amíg nem ismerjük a tulajdonosok jövő szezonra vonatkozó terveit, kontraktust sem tudunk aláírni.

Mindenesetre a szakmai tervek nem változtak. Szeretnénk, egy az utánpótlásra nagyban támaszkodó együttest indítani az NB I-ben – mondta a bb1.hu-nak Sztojan Ivkovics, a KKSE szakmai igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!