Kecskemét és környéke

2013.06.25. 20:25

Csillag Dárius a KTE-Phoenix Mecano első szerzeménye

Kecskemét - Csillag a Honvéd utánpótlásában nevelkedett, ezalatt az idő alatt számos sikernek volt részese, és az idősebbek között számítottak már rá tavasszal.

Delmagyar.hu

"Négy évig voltam a Honvéd akadémia növendéke, az utolsó félévemben már idősebb korosztályban, az U19-ben futballoztam. Kétszer bajnok lehettem, és Puskás Suzuki Kupát is nyertem a csapattal." - mesélt eddigi sikereiről a mindössze 18 esztendős tehetség.

Bár az ott eltöltött évek mindenképpen hasznosak voltak számára, Csillag nyáron váltani szeretett volna, és a kecskeméti lehetőség nagyon megtetszett neki. A támadó középpályásként bevethető játékosnak fontos volt, hogy felnőtt szinten is számítsanak rá.

„Szerettem volna magasabb szinten futballozni, a KTE ajánlata pedig nagyon megtetszett számomra, hiszen itt a felnőtt csapatnál számítanak rám, ez pedig fontos volt számomra. Örülök, hogy itt lehetek. Olyan típusú játékosnak tartom magam, aki játssza a focit, a rúgótechnikámat és a cselezőkészségemet emelném ki erősségeim közül, bal lábbal sem jövök zavarba. Közeli célom természetesen, hogy bemutatkozhassak az NBI-ben!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!