Kecskemét és környéke

2014.06.02. 10:45

Magánlaksértés: vasvillával és ásóval támadtak a férfira

Bács-Kiskun megyében az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Kék hírek Bács-Kiskun megyéből.

Munkatársunktól

Kunfehértó egyik szórakozóhelyén június 1-jén 4 óra körül két társaság összeverekedett. Az egyik csoportból két férfi könnyű sérülést szenvedett. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság garázdaság gyanújával őrizetbe vette B. János 31 éves és M. Róbert 33 éves kiskunhalasi lakosokat. Társuk - K. Tibor - az egyik sértettet úgy bántalmazta, hogy a 22 éves férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A 35 éves K. Tibor ellen életveszélyt okozó testi sértés gyanújával - őrizetbe vétele mellett - a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el magánlaksértés gyanújával A. Gusztáv 55 éves, R. Tibor 25 éves, Sz. János 18 éves és K. Zoltán 25 éves kiskunfélegyházi lakosok ellen. A terheltek a gyanú szerint június 1-jén 9 óra körül vasvillával és ásóval megtámadták és bántalmazták az egyik kiskunfélegyházi lakóház udvarán az ott élő 33 éves férfit. A gyanúsítottakat elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. A sértett az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!