Kecskemét és környéke

2011.12.25. 22:48

Újabb célt tűzött ki az X-Faktor győztese

Lajosmizse - Kocsis Tibor az X-Faktor döntője óta szinte meg sem áll. Interjúk és fotózások követik egymást, és túl van élete első Aréna koncertjén is.

Gál Orsolya

Az X-Faktor győztesének a műsor vége óta alig van egy szabad perce. Tibó azonban élvezi ezt a felfokozott tempót, hiszen valóra vált az álma. – Ha egy évvel ezelőtt, amikor a tévében néztem az X-Faktort, egy jótündér azt mondta volna, hogy idén én nyerem meg a tehetségkutatót, nem hittem volna el neki – árulta el a delmagyar.hu-nak [namelink name="Kocsis Tibor"].

A lajosmizsei énekes úgy érzi, nem élte volna meg tragédiaként, ha második lesz, de a döntőben, az utolsó pillanatban már nem akarta elengedni a győzelmet. – Az utolsó adás nagyon izgalmas volt. Jól sikerült az este, úgy érzem, hatással voltam a közönségre. - Azóta megszámlálhatatlanul sok üzenetet kaptam. Rengetegen írtak a Facebook-on is, még elolvasni sem volt időm mindet. Nagyon jól esett, hogy ennyien gratuláltak - tette hozzá Tibó.

A pillanat, amikor Kocsis Tibivel nagyot fordult a világ.

A pillanat, amikor Kocsis Tibivel nagyot fordult a világ.
Az X-Faktor győztesének a döntő óta minden napja be van táblázva. A fotózások és interjúk mellett készült az Aréna koncertre, ahol egykori versenytársaival együtt először állhatott ilyen hatalmas közönség elé.

– Amikor a próbák során először megláttuk az Arénát még üresen, félelmetesnek tűnt számunkra. Azonban amikor elkezdődött a koncert, és a színpadon álltam, már nem izgultam. Hatalmas megtiszteltetés volt, hogy ott léphettünk fel, ahol előttünk népszerű hazai és külföldi sztárok adtak koncertet – osztotta meg velünk élményeit a győztes, aki januártól teljes gőzzel dolgozik első, saját albumán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!