Kecskemét és környéke

2011.11.19. 17:52

Valakit nagyon érdekel az önkormányzati dolgozók devizatartozása

Állítólag az önkormányzat megbízásából kellett vallania devizatartozásuk mértékéről a kiskunfélegyházi kórház, az iskolák és szociális intézmények dolgozóinak.

Delmagyar.hu

A kiskunfélegyházi Trió Tv értesülései szerint az önkormányzati intézményekben – kórházban, iskolákban, szociális intézményekben arról faggatták a dolgozókat, hogy kinek van devizahitele és mennyi a tartozása. Az információra állítólag a félegyházi önkormányzatnak volt szüksége, de hogy miért, azt nem tudhatták meg a kérdezettek.

A devizahitel utáni érdeklődés sokakat meglepett. Igaz, nem írásban és névvel kellett elárulni, hogy van-e valutában felvett kölcsön és mekkora annak az összege. Voltak, akik válaszoltak a feltett kérdésekre, mások, úgy gondolták, hogy ez magánügy. Akadt, aki felháborodott, különösen azért, mert az sem derült ki, hogy miért kíváncsiskodik az önkormányzat. A panaszok a szakszervezeti vezetőhöz is eljutottak. Szabó Erzsébet a Pedagógus Szakszervezet térségi titkára elmondta, hogy próbált érdeklődni a kérdésfeltevés miértjéről, de sehonnan nem kapott konkrét választ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!