Kecskeméti tudósító

2011.11.19. 23:57

Kátyú tátong a buszmegállóban

Kecskemét – Hónapok óta tátong egy hatalmas kátyú az Irinyi utcai 14-es buszmegállóban, írja egyik olvasónk, aki két fotót is küldött nekünk, az egyiket szeptemberben, a másikat pár nappal ezelőtt készítette.

"Hónapok óta tátong egy hatalmas kátyú az Irinyi utca egyik buszmegállója előtt a járdán. Az egyre nagyobbá váló gödröt pár hónappal ezelőtt körbekerítették, majd pár napja egy táblát helyeztek ki, hogy figyelmeztessék a járókelőket" - írja olvasó-tudósítónk, tündérbogár, aki nap mint nap a 14-es buszmegállójában várakozik. "Sajnos, úgy látom, a gödröt csak az utcán elhajított szemét és a lehullott falevelek temetik be lassacskán, az illetékesek nem foglalkoznak vele."

A két kép között több hónap a különbség.

A két kép között több hónap a különbség.
"A járda közepén tátongó hatalmas lyuk, nemcsak azoknak okoz problémát, akik a buszra szeretnének felszállni, hanem azoknak is, akik nem figyelnek megfelelően: a szintkülönbség miatt könnyen megbotlik benne a gyanútlan járókelő." - figyelmeztet olvasónk.

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

  • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy

  • [email protected] e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
    A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.

    Legyen a tudósítónk!

    Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

    Íme az Önök történetei

    Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!