Kecskeméti tudósító

2011.12.20. 20:38

Éheznek a madarak, etessük őket!

Kecskemét - Egy kedves állatbarát olvasó-tudósítónknak sikerült lefényképeznie az ablakában táplálkozó madarakat. Küldjön Ön is fotót szerkesztőségünkbe.

Delmagyar.hu

Olvasónk, Balogh Julianna úrihegyi otthona ablakából fotózta le az ablakban táplálkozó madarakat. A hó beálltával a madarak is nehezebben jutnak táplálékhoz, ilyenkor pedig egészen közel is merészkednek az emberekhez egy kis ennivaló reményében. Olvasónk példájával arra biztatunk mindenkit, aki teheti, szórjon ki egy kis napraforgómagot, tökmagot, vagy egyéb hasonló eleséget, a kis szárnyasok roppant hálásak lesznek érte.



Legyen a tudósítónk!

Írjon cikket, küldjön be képet, videót a hétköznapokról, különlegességekről, időjárás okozta természeti változásokról, érdekes eseményekről, szokatlan dolgokról. Legyen olvasóból tudósító!

Íme az Önök történetei

Ha szeretné elolvasni, hogy milyen témában küldtek eddig olvasó-tudósítóink írásokat nekünk, akkor kattintson ide!

Hogyan küldhetem el a tudósítást?

  • fel kell töltenie a delmagyar.hu Tudósítói oldalára (www.delmagyar.hu/bekuld) és a címkék között szerepeltetnie kell a kecskemét szót, vagy

  • [email protected] e-mail címen keresztül el kell juttatnia nekünk, melynek tárgyában fel kell tüntetnie: „Olvasóból tudósító"
    A Tudósítók által küldött munkákat hírportálunkon megjelenítjük.
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!