lacika világa

2009.09.04. 02:16

Másképpen a csúnya beszédről

Jelszavaink valának: döbbenet és hoppá! Avagy mit tegyünk akkor, ha a kettes számrendszer trullt mond a káromkodáshoz. (Ne tegyünk semmit, illetve röhögjünk!)

A beszúrt felvételt tegnap készítettem munkaidőben a munkahelyemen (a kettő között elég sokszor van szoros összefüggés). A számítógépemen semmilyen képmachinátor nincsen, illetve a gyári pént (sic) az fenn van, de nem vagyok akkora péntmaszter, hogy abban ilyet csináljak, szóval a fotó eredeti.

És igen, az olvasható rajta, ami: egy B, egy A, egy S, egy Z és egy D betűt kellett beírnom az egyik netes tudakozó oldalán ellenőrző kódként.

 

Lássuk be, ez több mint szép. Miközben írtam e pár sort kiszámoltam, 11 881 376 féle ellenőrző kód közül „választhatott” volna a weboldal automatizmusa (legyen az bármi is, nem értek hozzá), ám valamilyen „mágiának, rontásnak” köszönhetően ilyen durván szólított fel a gyakorlásra – erre majd máskor visszatérünk, ezen most ne rugózzatok.

Inkább dőljetek hátra, és élvezzétek a két témába vágó videót. Az elsőnél nyugodtan tekerjétek fel a hangerőt, s mehet a hedbeng (sic). A másiknál pedig nyugodtan kacagjatok hangosan, egyúttal döbbenjetek rá arra is, az angol nyelv igenis hemzseg a szinonimáktól és a válogatott trágárságoktól.

Bloggerkolléga kapcsolódó posztjai:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!