Két fázós család kapott csütörtökön ajándékot

Csongrád megye - A Délmagyarország-Rotary Adventen csütörtökön a mindszenti Mészáros Béláné kapta meg a Lapcom Média Alapítvány támogatását, aki még téli tüzelőt is hitelből vett, hogy négy gyermekük ne fázzon otthon.

Munkatársunktól

A rotarysták támogatottja [namelink name="Bota Annamária"] és családja, aki tűzifáról szóló ígérvényt vehetett át az SZTE Konfuciusz Intézet képviselőjétől. Az adományozó ünnepség után fellépett a béketelepi óvoda.


A Lapcom Média Alapítvány idén 25 családot támogat, hogy szebb, boldogabb karácsonyuk lehessen. A lapunkban bemutatott családok számára várjuk felajánlásaikat. A jóakarat forintjait átutalhatják a 12096705-01312657-00200005-ös számlaszámra, vagy csekken is befizethetik, amelyet november 15-i lapunkban vagy ügyfélszolgálatainkon megtalálnak. A Lapcom Média Alapítványnak nincs működési költsége. Kollégáink társadalmi munkában végzik az ezzel kapcsolatos feladatokat, így a számlánkra érkező adományokat teljes egészében átadjuk a támogatott családoknak.

 

Két fázós család kapott csütörtökön ajándékot



A Klauzál téren áll Szeged Első Szeretetkuckója, amelyet a Délmagyarország üzemeltet. Itt a Szegedi Bölcsődék Igazgatósága számára gyűjtünk plüssállatokat, játékokat és könyveket mindennap 16.30 és 18.30 óra között. A Rotary Club faházában ruhaadományokat várnak, valamint itt lehet leadni kupon ellenében a használt, de tiszta és még jó állapotú zoknikat is.

 

Fésűs Nelly karácsonyi üzenete


A Délmagyarország–Rotary Advent vendége a Klauzál téren [namelink name="Fésűs Nelly"] színművész volt.

– Az én szakmámban a december a főszezon, így nem tudok túl sok időt a családdal tölteni. Éppen ezért a karácsony borzasztó fontos számomra, mert ilyenkor nem kell rohannom sehova. Édesanyám jön szenteste hozzánk, 26-án pedig a párom nagyfia és menyasszonya. A menüt természetesen mindig én készítem, nagyjából egy hajléktalanszállónak elegendő étel kerül ki a konyhából. Éppen ezért idén megfogadtam, hogy igyekszem visszafogni magam. A mostani karácsonynak egyébként különös jelentősége lesz, hiszen kisebbik lányomnak ez lesz az első olyan karácsonya, amikor már fel is fogja, mi történik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!