London 2012 olimpia

2012.08.08. 17:24

Hősök: ilyen volt a meccs Mocsai, Nagy, Fazekas és a többiek szerint

Címkék#kézilabda

Mocsai Lajos, a londoni olimpia elődöntőjébe jutott magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem lett volna szükség drámára.

Mocsai Lajos, a londoni olimpia elődöntőjébe jutott magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem lett volna szükség drámára, ha csapata az Izland elleni negyeddöntő alapjátékidejének végén nem ront el négy komoly helyzetet.

"Hatvan perc alatt el kellett volna döntenünk a mérkőzést, csak éppen négy ziccert is elhibáztunk. Ha kettőt belövünk, nem lett volna izgulnivaló" - mondta a kapitány. "Nem emlékszem olyanra, hogy egy magyar csapat kétszeri, 2x5 perces hosszabbításban nyerni tudott volna, és ez is bizonyítja, mennyire motiváltan, elszántan játszottunk. Végül a tudatosabban játszó csapat nyert. Fazekas és Nagy kiemelkedőt nyújtott. Szerencsére egyre jobban játszunk az olimpián. Most az a fontos, hogy pihenjünk. Köszönjük a szurkolóinknak a bíztatást!"

Kézilabda: Magyarország-Izland 34-33. Fotó: MTI (galéria)


Fazekas Nándor



Lékai Máté



Nagy László



Kézilabda: Magyarország-Izland 34-33. Fotó: MTI (galéria)




Iváncsik Gergő



Harsányi Gergely



Putics Barna

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!