Makó és környéke

2019.08.26. 21:23

A makói fideszesek is összegyűjtötték az aláírásokat

Összegyűjtötték és leadták az őszi választáson induláshoz szükséges aláírásokat a Fidesz makói jelöltjei. Más településekhez hasonlóan ők is folytatják a gyűjtést, de valamennyit változtattak az eddigi csapaton.

Munkatársunktól

A Fidesz jelöltjei a reméltnél is gyorsabban gyűjtötték össze a választáson induláshoz szükséges aláírások többszörösét. Ezeket leadták, de folytatják az ajánlások gyűjtését – jelentette be közösségi oldalán Czirbus Gábor alpolgármester, a párt városi elnöke.


A makói Fidesz színeiben egyébként a mostani választáson új emberek is indulnak, többen búcsúznak a városházától. A jelöltek a választókerületek sorrendjében Kovács Sándor nyugdíjas, Mágori András vállalkozó, Varga Ferenc gyógyszertár-vezető, Hadik György főorvos, Botlik Anita mentálhigiénés szakember, Székely Ildikó iskolaigazgató-helyettes, Czirbus Gábor pedagógus, Csermák Szilvia vállalkozó.


Nem indul újra egyéni körzetében Kádár József, Sánta Sándor és Toldi János; és bár a kompenzációs listát később véglegesítik, az is elhangzott, hogy Weszelyné Véghseő Henriett sem. Farkas Éva Erzsébet polgármester megköszönte a távozók eddigi munkáját. Ő egyébként újraindul a polgármesterségért.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!