Mórahalom és környéke

2019.07.07. 10:46

Ingyenes fogyás Ásotthalmon

Ásotthalom - A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda ingyenes fogyást támogató programot indított júliusban az ásotthalmi művelődési házban.

Munkatársunktól

Az ásotthalmi tu­­­datos fogyás program első ta­­lálkozója július 4-én lett vol­na, de ottjártunkkor csak egy érdeklődő érkezett. A program célja, hogy a fogyni vágyók szá­­mára csoportos segítséget nyújtsanak életmódjuk meg­változtatásában, ugyanis a szakmai tapasztalatok azt mu­­tatják, hogy a hasonló problémával küzdők együtt, szakemberek támogatásával könnyebben elérik kívánt testtömegüket.


A program legfeljebb 12 fős csoportokban zajlik, hetente kétszer, összesen hét alkalommal, alkalmanként másfél órában. Elsősorban felnőtteket várnak a csoportokba, jelentkezni bármely környékbeli településről lehet. A következő alkalom július 8-án, hétfőn 9 órakor lesz. A csoportvezetők szakemberek: Kelemen Anita dietetikus, Kocsány Kitti gyógy­tornász, Ádám Zsuzsanna szo­ciá­lis munkás és Fiedler Orsolya pszichológus. A csoport megalakulása után beszélnek majd a testtömegcsökkentő étrend alapjairól, a diétahibákról, a kerülendő és fogyasztásra javasolt élelmiszercsoportokról, és táplálkozási naplókat is kiosztanak majd. Jelentkezni személyesen a mórahalmi Szent Margit Egészségházban, vagy e-mailen az [email protected] címen lehet.


(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

Címkék#Ásotthalom

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!