Bulvár-celeb

2023.06.11. 07:05

Újra jövendölt a világhírű jósnő, az eddigieknél még borzalmasabb jövőt fest elénk

Globális feszültséget és nagyhatalmi háborúkat említett 2023-mal kapcsolatban.

MW

Illusztráció: Shutterstock

A vak bolgár misztikus jövendölései a mai napig izgalomban tartják az embereket. Korábban már több jóslata is beigazolódott, mint például a 2001. szeptember 11-i terrortámadásról szóló. A 2023-évről semmi jót nem tudott mondani, csupán fájdalmat és szerencsétlenségeket.

Baba Vanga

Erre az évre vonatkozóan egy szörnyű nukleáris háborút látott Baba Vanga, továbbá egy nagy katasztrófát is, ami egy atomerőmű körül fog történni, és a hatására mérgező anyagok kerülnek a levegőbe. Követői fordítása szerint mindemellett egy nagyhatalom biológiai fegyvert fog bevetni, amely rövid időn belül több százezer ember halálát fogja okozni.

Illusztráció: Shutterstock

Baba Vanga leghíresebb jövendölése 1989-ben volt, amikar azt mondta: 

Horror, horror. Az amerikai testvérek elesnek, miután megtámadják őket az acélmadarak. A farkasok üvölteni fognak egy bokorban és ártatlan vér fog ömleni

Ezzel a szeptember 11-ei terrortámadásra utalt, amely során civilek haltak meg, miután repülőgépek csapódtak be az World Trade Center ikertornyaiba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!