Bulvár-celeb

2024.03.13. 12:15

Döbbenet! Ezt hagyta nem létező gyerekeire Matthew Perry

Furcsa végrendeletet hagyott maga után a Jóbarátok 54 évesen elhunyt színésze.

Matthew Perry

Fotó: Getty Images

Nyilvánosságra került Matthew Perry végrendelete. A színész tavaly október végén halt meg Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találtak rá.

A még 2009-ben készített végrendeletből kiderül, hogy a színész létrehozott egy pénzügyi alapot, amelyet Alvy Singer Living Trustnak (Woody Allen Annie Hall-beli karakteréről) nevezett el. A hagyaték kezelői ide mentették át a személyes vagyontárgyai értékét, amely csaknem egymillió dollárt jelent.

Az alap kedvezményezettjei között szerepelnek Perry szülei – John Perry és Suzanne Morrison – és féltestvére, de a korábbi barátnője, Rachel Dunn is, pedig vele már nem voltak együtt a végrendelet keletkezésekor – írja cikkében a Magyar Nemzet. 

Matthew Perry és Rachel Dunn 2003-ban
Fotó: Getty Images

Érdekesség, hogy a színész a végrendeletében kitért arra, hogy ha születnének gyermekei, ők nem részesedhetnek az alapból. Azonban, mint ismert, Perrynek nem született gyermeke.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!