világbajnoki selejtező

2021.03.18. 16:30

Kérdéses Lewandowski játéka az angolok ellen

A Bayern München labdarúgócsapatának vezetői egyelőre nem döntöttek arról, hogy elengedik-e Robert Lewandowskit a lengyelek angliai világbajnoki selejtezőjére. A meccset a magyarok csoportjában játsszák majd március 31-én.

17 March 2021, Bavaria, Munich: Football: Champions League, Bayern Munich - Lazio Roma, knockout round, round of 16, second leg at Allianz Arena. Leon Goretzka (l) and Robert Lewandowski of Munich celebrate the goal for 1:0. Photo: Sven Hoppe/dpa (Photo by SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Sven Hoppe

Hansi Flick, a bajor együttes vezetőedzője azt mondta, egyelőre várnak, meghallgatják a hatóságok állásfoglalását is, és a klub érdekeit figyelembe véve hozzák majd meg a döntésüket.

„Minden játékosunkra szükségünk lesz a Lipcse ellen”

- jelentette ki a tréner.

A Bayern München három nappal az angol-lengyel találkozó után játssza rangadóját az RB Leipziggel a Bundesligában, s a Nagy-Britanniából érkezőkre különleges karanténszabályok vonatkoznak Németországban.

Az osztrák válogatott például németországi légiósai, így az ugyancsak bayernes David Alaba nélkül kezdi meg a világbajnoki selejtezősorozatot Skóciában, jövő csütörtökön.

A magyar válogatott ugyanezen a napon a lengyeleket fogadja majd.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában