Ország-világ

2007.01.11. 15:19

Bankautomatánál raboltak ki egy lányt Szegeden

Két ismeretlen rabolt ki egy fiatal lányt kedden este Szegeden, a dulakodásban eleredt az orra vére a fiatalkorú lány támadónak. A lány egy bankautomatából vett fel pénzt a Vértói út közelében.

A tranzakció után onnan nem messze egy ismeretlen férfi hátulról megmarkolta karját, társa pedig - egy 16-17 éves, fiatalkorú lány - a felvett pénz átadására szólította fel. A sértett vonakodott, mire dulakodás tört ki közöttük, eközben a sértettnek sikerült az elvett pénz felét visszaszerezni. A férfi a tárcával a tízemeletesek irányába menekült, miközben fiatalkorú társa a kirabolt lányt megütötte az arcán. A sértett visszaütött, mire a fiatalkorú lány orra vérezni kezdett.

Ekkor érkezett a helyszínre a kirabolt lány barátja - akivel előzőleg megbeszélték, hogy a fenti helyen és időben találkoznak - és a helyzetet felismerve a menekülő férfi után eredt. A pénztárca megkerült, ám abból 20.000 - forint hiányzott.

A rablók személyleírása: a férfi 25 év körüli, 180 cm magas, normál testalkatú, rövid, sötét hajú. A támadáskor koptatott fekete bőrkabátot és kék színű farmernadrágot viselt. Társa egy 16-17 év körüli lány, kb. 158 cm magas, normál testalkatú, hosszú, sötét, hullámos hajú. A rabláskor fehér baseball sapkát, barna színű, derékig érő, kapucnis kabátot, kék trapézfarmert, fehér övet és fehér sportcipőt viselt. A kabát kapucnija szőrmés.

A Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ismeretlen elkövetők ellen, akik kilétének felderítéséhez a rendőrség a lakosság segítségét kéri. Bejelentéseket a 107-es, vagy a 112-es számon tehetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában