Ország-világ

2012.02.17. 13:49

Hómunkások jelentkezését várják Budapesten

Hómunkásokat vesznek fel Budapesten délután két órától este tízig tartó munkavégzésre - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. pénteken az MTI-vel.

MTI

Budapesten reggel óta változó intenzitással havazik, méréseik szerint eddig 5 centiméter hó esett - írta közleményében az FKF.

Tájékoztatásuk szerint a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. 94 szóró- és ekéző munkagéppel folyamatosan végzi a hó eltakarítását és a síkosságmentesítést az 1200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakon, hidakon, felüljárókon, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon, valamint 370 hómunkással a közjárdákon, közlépcsőkön, a gyalogátkelőhelyeknél.

A BKV fődiszpécsere már több alkalommal kért szórást az autóbuszvonalakra.

A hómunkások jelentkezését a kerületi szolgáltatási csoportoknál várják, amelyek címei megtalálhatók az FKF honlapján (www.fkf.hu). A délutános műszakban a nyolcórás munkavégzésért nettó 3550 forintot fizetnek - olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában