Ország-világ

2016.09.19. 09:52

Elhagyta a barátja, öngyilkos lett a gyönyörű rendőrnő

Receptre kapható gyógyszerekkel végzett magával a 32 éves nő.

Kivételes tudományos karrier, elismert szakmai pálya állt mögötte, mégsem tudna feldolgozni a szakítást a West Yorkshire-i rendőrség egyik legjobban elismert speciális szakértője, Dr. Sara Gilks. A 32 éves nő heteken át böngészte a világhálón a különböző öngyilkossági módszereket - írja a BorsOnline.


- Egyik éjjel kaptam üzenetet tőle a szakításról. A barátja nem sokkal előbb szervezett le egy közös síutat, alig várta a vakációt. Erre dobta... - mondta a bíróságon Sara barátnője, Diane. A nő hozzátette: a rendőrnő úgy érezte magát, mint akinek kivágták a szívét.


Sara holttestét barátnője találta meg. A rendőrnő receptre kapható gyógyszerekkel vetett véget az életének. Búcsúlevelet is hagyott, hogy a hatóságok ne keressenek tettest.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély számot!


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában