Ország-világ

2017.05.24. 14:54

Ismét kiugrott valaki ugyanabból a szombathelyi tömbházból

Újabb szomorú esetről számolt be a Nyugat.hu: a szombathelyi Bem József utcai tízemeletes egyik hatodik emeleti lakásának ablakából kiugrott egy férfi, az életét már nem tudták megmenteni.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az idegenkezűség kizárható.


Az áldozat a lap szerint egy ötvenes éveiben járó férfi, akinek nem volt felesége. Testvérénél lakott és néhány hónappal korábban elveszítette egy közeli hozzátartozóját. Évekkel korábban pedig másik testvérét veszítette el tragikus körülmények között. 


Nem ez az első eset, hogy ebben a házban öngyilkosságot követ el valaki. A Nyugat.hunak egy negyven éve ott lakó hölgy elmondta,hogy öt hasonló öngyilkosságot látott személyesen is. 

Fotó: Nyugat.hu

Fotó: Nyugat.hu


Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában