Ország-világ

2017.05.13. 18:43

Sokkoló: kocsijával akasztotta fel magát egy Pest megyei apa

A férfi szemernyi sanszot sem hagyott magának a túlélésre.

BORSONLINE

Döbbenetes módon vetett véget életének a Pest megyei településen élő férfi. Délután beült a kertjében parkoló kocsijába, a nyakába kötelet vett, amelyet előzőleg egy öles fához erősített. Egyesbe tette a váltót, gázt adott, a kocsi meglendült, a férfinak esélye sem volt a túlélésre. A közelben dolgozók riasztották a mentőket, de mire a helyszínre értek, már csak a halál beálltát tudták megállapítani - írja a Bors.


– Sokan ismerték a településen, mindenkit megrendít a halála. Néha betért közénk egy italra, beszélgettünk, rendes, jóravaló ember volt, igaz, kicsit befelé forduló. De senki nem gondolta volna, hogy ilyesmit forgat a fejében – mondta a Borsnak Adamcsek István.

 



Egy közelben lakó asszony azt mondta: a férfitől nem állt távol az önsorsrontás, ezért veszthette el a családját is.


– Sokan odasereglettek, amikor ez a szörnyűség megtörtént. Körülbelül két óra körül járhatott, a házzal szemben van egy óvoda, még szerencse, hogy a kicsik nem láttak semmit. Itt mindenki azt gondolja, hogy régóta tervezgethette, hogy így végez magával, ehhez hatalmas elszántságra lehetett szüksége – vélekedett az asszony.


A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában