A normalitás ellenállása

2022.01.11. 15:29

Elindult a Védett Társadalom Alapítvány információs oldala

Elindult a vdtablog.hu, a Védett Társadalom Alapítvány (VTA) információs oldala – adott ki tájékoztatást a szervezet kedden.

A Védett Társadalom Alapítvány minden fronton fel kívánja venni a harcot a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által képviselt destruktív erőkkel szemben, ezért a kuratórium – Földi László elnök, Moys Zoltán alapító, Földi-Kovács Andrea, Szabó Anett, Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt –  úgy döntött, hogy elindítja a vdtablog.hu-t, a szervezet információs oldalát – közölték.

A portál célja, hogy a normalitást képviselő emberek hiteles képet kapjanak a világ történéseiről, 

ezáltal védve legyenek a Nyílt Társadalom Alapítvány generálta információs támadás ellen.

A vdtablog.hu oldalon elsősorban munkatársaik, hazai és külföldi tudósítóik anyagait fogják publikálni elemzések, interjúk, szakértői beszélgetések formájában. Saját készítésű videóikban pedig korábbról ismert – közben megszűnt – műsorokkal, valamint a média világában köztiszteletnek örvendő kollégákkal és szakértőkkel találkozhatnak azok, akik figyelemmel kísérik a munkáikat – fogalmazott a VTA.

Borítókép: Földi László / vdtablog.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában