Hallgassa élőben!

Soha nem látott mértékű a diszkrimináció az interneten

Bécs - Soha nem látott mértéket öltött az interneten szakértők szerint a hátrányosan megkülönböztető és sértő tartalmak mennyisége.

Ezzel szemben túlságosan kevés eszköz áll rendelkezésre a virtuális világban zajló gyűlöletkeltés feltartóztatására – értettek egyet emberi jogi és internetes szervezeteknek a Bécsben Modern idők, új hálózatok: fiatalok, gyűlölködés és a web 2.0 címmel megrendezett tanácskozáson résztvevő képviselői.

A többek között az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) demokráciával és emberi jogokkal foglalkozó irodájának védnöksége alatt zajló kétnapos tanácskozáson aktivisták mellett olyan internetes óriások is részt vesznek, mint a Microsoft és a Facebook.

A világhálón rejlő veszélyek között említették a politikai vonatkozásúakat, az egyik résztvevő – a német jugendschutz.net – képviselője szerint csak az ő szervezete 1800 német nyelvű honlapot tart számon, amely szélsőjobboldali eszméket hirdet.

Kövér László: csak akkor nyerhetünk, ha a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes
Csak az együttműködő közép-európai nemzeti államok védhetik ki a társadalmaik lelki és morális felbomlasztására irányuló globalista támadásokat.
Kirgiz sportoló még sosem nyert olimpiát – ha Lőrinczen múlik, nem is fog!
Cikkünkben a világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Lőrincz Tamás keddi döntője előtt pályafutásának statisztikái mellett a magyar birkózósport olimpiai eredményeivel is foglalkozunk. Felelevenítjük Kozma István és Polyák Imre 1964-es tokiói aranyérmét, de foglalkozunk a döntős ellenféllel, a kirgiz Akzsol Mahmudovval is, aki hazája első olimpiai bajnoki címéért küzd, miközben Lőrincz Tamás Magyarország 20. birkózó ötkarikás aranyérmét szerezheti meg– 2004 után az elsőt.
Karácsony Gergely elismerte: a baloldal a migránsok jogait védené
A főpolgármester egy német lapnak nyilatkozva véletlenül elszólta magát: a Gyurcsány vezette baloldal megint hazudozni akar a kampányban.
Merész! Nem takargatja hatalmas melleit Bochkor Gábor eltitkolt barátnője
Fürdőruhában mutatta meg magát.
Karemblémákat gyűjt a nyugdíjas lőkiképző
Legalább háromszáz, különböző rendvédelmi szervektől, a világ minden tájáról származó karemblémát gyűjtött össze az elmúlt évtizedekben Csikesz Péter, a ma már nyugdíjas lőkiképző.
Négyszáz éve süllyedhetett el a hajó, amelynek megtalálták a roncsait
Valószínűleg soha nem derül ki, mi okozta a vitorlás vesztét.