#PR

2021.03.13. 08:00

Tisztelt Temetőlátogatók, Megrendelők és Hozzátartozók!

delmagyar.hu

A kormány által kihirdetett veszélyhelyzettel összhangban az alábbiakra hívjuk fel a figyelmüket: Az életbe lépett rendelkezések értelmében kérjük a hozzátartozókat, hogy a szertartások szervezésekor vegyék figyelembe a vonatkozó előírásokat (www.magyarkozlony.hu, www.koronavirus.gov.hu), mely szerint a ravatalozó használata beltéri, a külső ravatalozás pedig kültéri rendezvénynek számít. A ravatalozóban tartandó temetési szertartások alkalmával lehetőség szerint 10 főnél több résztvevő, hozzátartozó ne tartózkodjon zárt térben.

Továbbá a koronavírus-járvány elleni védekezés részeként a temető irodáiban történő ügyintézések során csak annyi ügyfél tartózkodjon az ügyféltérben, ahány ügyintéző rendelkezésre áll.

Belvárosi temető ügyfélszolgálata:

Telefon: + 36-62/543-745

Kiskundorozsmai temető ügyfélszolgálata:

Telefon: +36-62/463-035

Tápéi temető ügyfélszolgálata:

Telefon: +36-20/280-4926

Az egymás iránti felelős magatartást erősítve, temetés szervezésekor ügyeljenek a fentiek betartására. Előre is köszönjük együttműködésüket!

Tisztelettel: Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Testamentum Temetkezési Divízió

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában