PR

2021.05.05. 08:00

10 év, 10 százalék – Agora Függöny- és Lakástextil Áruház

Tíz éve nyitotta meg szegedi üzletét az Agora Függöny- és Lakástextil Áruház. Saját varrodájában az ön által kiválasztott anyagból varr készre függönyt, díszpárnát, asztalterítőt, ágytakarót és mindent, ami lakástextil. Öltöztesse fel otthonát a szegedi Agora Függöny- és Lakástextil Áruházból!

delmagyar.hu

Szeged PR Fotó: Török János

Ugye, milyen kényelmes, ha a háziasszonynak csupán annyi a dolga, hogy a vadonatúj függönyét felakassza a karnisra? Az Agora Függöny- és Lakástextil éppen ezt kínálja ügyfeleinek. Vrábel Péter ügyvezető és felesége sokéves tapasztalatával és több száz fajta, az üzletben is megtalálható anyagból, valamint több ezer mintával várja azokat, akik betérnek a Brüsszeli körúti szaküzletbe.

Profi varrodájuk pontos, precíz, magas minőségű, határidőre elvégzett munkát kínál: a kiválasztott függönyanyagból néhány napon belül elkészül a méretre szabott, beszegett függöny ráncolószalaggal, pántokkal együtt, kivasalva, használatra készen. Ehhez persze karnist, hozzá tartozó kellékeket és akasztókat is kínál: dán rendszerű alumíniumkarnisokat, fa- és műanyag karnisokat, vagy éppen inox bevonattal ellátott designkarnisokat. Lapfüggönyrendszereket és római rolókat árul, amelyekre a tetszőlegesen választható függönyanyagokat készre varrja.


Fotó: Török János

A májusban kerek évfordulót ünneplő szegedi szaküzlet mindent tud a lakástextíliáról. Ezt bizonyítja az elmúlt 10 év alatt elkészült számtalan kiváló munka és a sok-sok elégedett vásárló is.

A függönyök, sötétítők igazi nagymestereként műszálas és természetes hatású függönyöket, sötétítőket, dekorációs textíliákat kínál változatos szín- és anyagválasztékban a klasszikustól a modernig, az extravagánstól a szolidig.

Gazdag méterárukészletében a függönyanyagokon túl bútorszövetek, vásznak, terítőanyagok, lemosható és impregnált anyagok, viaszos vásznak is megtalálhatóak.

Érdemes megnéznie és válogatnia az üzlet díszpárnái, asztalterítői, ágytakarói, ágyneműgarnitúrái, plédjei, lepedői, törölközői között, mert egytől egyig jó minőségű termékekre bukkanhat! Nemcsak saját otthonát öltöztetheti fel néhány jó lakberendezési megoldással, hanem kiváló ajándékötletekre is lelhet.

Ön akkor is bátran keresse fel az Agora Függöny- és Lakástextil Áruházat, ha profikra szeretné bízni az intézmények, közületek, panziók, szállodák komplett karnisszerelését, függönyözését, az ágyterítők elkészítését, és azok teljes körű kivitelezését a tervezéstől a megvalósításig.

Az üzlet 10. születésnapja alkalmából május első hetében minden vásárlónak 10% engedmény jár.

Elérhetőség:

Agora Függöny- és Lakástextil Áruház

6723 Szeged, Brüsszeli körút 21.

(x)

 

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában