PR cikk

2023.02.03. 00:00

Már biztos! Telt házas a Menyegző Esküvői Kiállítás a Pick Arénában!

Nincs lehetetlen! Több, mint száz kiállítóval sikerült megtölteni a Pick Aréna akadémiai csarnokát, így telt házas lesz a régió legnagyobb esküvőkiállítása. Ne maradj le a pároknak szóló páratlan parádéról, a február 11–12-i XVI. Menyegző Esküvői Kiállításról!

delmagyar.hu

Már csak tízet kell aludni, és két napig áll a bál – pontosabban a lagzi – a Pick Aréna akadémiai csarnokában. A szolgáltatók a nekik szánt férőhelyeket kimaxolták, több, mint 100-an lesznek, a vendégszám azonban korlátlan!  

 

Vedd meg a belépődet már most! 

A menyasszonyok és a vőlegények már nagyon készülnek a bulira, hiszen utoljára 2020-ban volt menyegzőkiállítás Szegeden.  

Sokan már előzetesen megvették az 1500 forintos jegyüket. Ezt te is megteheted ide kattintva! De a helyszínen is megvásárolhatod 2000 forintért.  

Minden IS lesz

Gór-Nagy Gábor főszervező szerint aki részt vesz a kétnapos dzsemborin, annak gyerekjáték lesz az esküvő- és lagziszervezés, mert mindent megtalál egy helyen, ami csak a nagy naphoz kell, ráadásul egyedi, kreatív kivitelben! Fotósok, ceremóniamesterek, DJ-k, zenészek, ruhaszalonok, dekorosok, virágosok, sminkesek, fodrászok, lagzihelyszínt kínáló vendéglátósok, ékszerészek, cukrászok, és ez nem minden!

Az év legnagyobb menyegzőkiállítása  olyan extra programokat kínál, amilyet még nem látott a város. 

Kétszínpados buli

A Nagyszínpadon tánc- és divatbemutatókat (például Kathia Dobo ruhamustráját), a Zsupsz Café Színpadon pedig előadásokat, ismert DJ-kkel, influenszerekkel készült beszélgetéseket szerveznek.

A workshopzóna ingyenes kézműveskedésre hív, ahol az előzetesen regisztrálók kortárs hímzéssel egyedi gyűrűtartót készíthetnek, és megtanulhatják a makramé csomózási technikáját azért, hogy még különlegesebbé varázsolhassák a nagy napot.

Mr. Alkohol nyugizóna

A kiállításra érkezőket vendégül látják egy csésze kávéra vagy teára.  

Amíg a menyasszonyok a nyugizónában smink- és hajtanácsadáson vesznek részt, addig a vőlegények a férfimegőrzőben élvezhetik a gondtalan videójátékozást.

Ne feledd: XVI. Menyegző Esküvői Kiállítás február 11–12-én. Ha házasodni készülsz, kötelező program!

Jegyek még elővételben kaphatók!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában