PR-cikk

2021.01.11. 08:00

Forró-svédasztalt otthonra – még hétköznap is!

Hiányolja a Forró Fogadó svédasztalos ebédjeit? Rendeljen sültestálaiból, és élvezze a hamisítatlan Forró-ízeket saját otthonában! A bőséges adagokból kétszer is szedhet!

 

Képek forrása: Forró Fogadó

Miért szeretjük a svédasztalt? Mert többször is sorbaállhatunk, és számos étel közül válogathatunk. Ugyanez a helyzet Forróék sültestálaival is. Hatféle bőséges tállal rukkolt elő a 30 éves étterem. A négyszemélyes a la carte tálak közös tulajdonsága, hogy 12 szelet húsból állítják össze, 3-féle körettel kínálják: petrezselymes krumplival, párolt rizzsel és zöldségekkel.

Mindezt saját otthonában is megkóstolhatja, akár hétköznap is – például ha estére vacsoravendégeket vár. Nincs más dolga, mint előző nap megrendelni a kiválasztott tálakat, és szervírozni a frissen elkészített finomságokat. Ezek mellé salátát, levest, desszertet is rendelhet a fogadó honlapjáról vagy telefonon.

Az előzetesen megrendelt ételt Szeged és környékére szállítja ki a Forró Fogadó. Aki rendszeresen innen rendeli a többféle menüből kiválasztott ebédjét, már fejből tudja a fogadó elérhetőségeit.

Az érintkezésmentes házhoz szállítás tavasz óta működik náluk, fizetni csakis online lehet, a futár pedig gumikesztyűben és maszkban teljesíti a rendeléseket.

A rendelés leadásakor csakis online fizethet a fogadó honlapján keresztül. Ugyanitt, illetve a fogadó Facebook oldalán megtalálható a 2-3 hétre előre összeállított menüsor is.

A rendeléssel kapcsolatos egyéb információ telefonon kérhető.

Elérhetőség:

+36-62/273-245

Instagram: @forrofogado

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában