PR

2015.04.24. 18:16

HOTEL Balance: Négycsillagos gyógyszálló épül Kisteleken

Közép-Európában egyedülálló az a szálloda, amely Kisteleken épül, és 2015 őszén már vendégeket is tud fogadni. Az Új Széchenyi Terv Dél-alföldi Operatív Program keretén belül készülő, több mint egymilliárd forintot meghaladó beruházás 70%-os intenzitású 822 millió forintos európai uniós támogatást élvez. (x)

A HungaroMed Hotel és Komplementer Gyógyászati Központ „Hotel Balance" névvel innovatív, akadálymentes, gyógyító és rekreációs szolgáltatásokat nyújtó holisztikus gyógyászati kezeléseket kínál.


- Mit jelent az, hogy holisztikus?
- Ez a sejtelmesnek tűnő szó egy összetett szemléletmódot takar. A teljességre, az egészre törekvő gyógyítási módszerek összessége, melyeknél figyelembe veszik a beteg nemcsak fizikai, hanem mentális, lelki állapotát is. A testi és/vagy lelki sérülésen kívül a betegség lelki okait is feltárja, megtalálja a betegség üzenetértékét a beteg számára, ezzel a teljes gyógyuláshoz vezethet.

- Milyen gyógyászati kezeléseket nyújt a szálloda?
- A gyógyászati központban mintegy 600 m˛-en az alábbi lehetőségek vehetőek igénybe: betegségspecifikus diéta, léböjtkúra, mozgásterápia, lovas terápia, masszázsterápia, művészetterápia, pszichoterápia, holisztikus gyógyszeres terápia, onkorehabilitáció, életmódminta tanítása, megismertetése, természetgyógyászat, fizikoterápia, belgyógyászat.


- Milyen szolgáltatásokat kínál a közel 700 m˛ alapterületű wellness-részleg?
- A gyógyászati központban található feszített víztükrű élménymedence, pezsgőmedence, termál gyógymedence, török gőzfürdő, római gyógymedence, merülőmedence, valamint aroma gyógymedence. Szintén itt nyer teret a bioszauna, a finn szauna, továbbá a sportolásra lehetőséget nyújtó edzőterem is. A szálloda külső, szabadtéri részlegén pedig élménymedence és a napozóterasz biztosítja vendégeink számára a kellemes felüdülést.

- Kinek ajánlott a négycsillagos gyógyszálló szolgáltatásait igénybe venni?
- Mindenkinek, akinek fontos a saját, illetve a családja egészsége, teljes mértékben ajánlhatóak a fent említett komplett szolgáltatások. Egészségünk visszaszerzése vagy megőrzése, illetve a betegségek megelőzése céljából kiváló lehetőség a komplementer gyógymódokat alkalmazó szálloda széles kínálatát igénybe venni.

A szolgáltatások ambuláns kezelések formájában is elérhetőek, így a környező települések lakosait is invitáljuk a gyógyászati központba.

A szállodához tartozik egy 1,5 hektáros kert a Papfenyves erdő mentén, úgy kialakítva, hogy az szintén a gyógyulást, rehabilitást segítse elő. A hotel rendelkezik egy 100 adagos konyhával, 50 főt befogadó étteremmel is. A konyhán biodinamikus gazdálkodásból származó alapanyagokkal készítik majd el az ételeket.

A projekt keretében 15 fő számára létesül új munkahely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában