Sport

2021.12.14. 13:35

Kétszer sorsoltak

Munkatársunktól

Újra kellett sorsolni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosításait, miután elsőre a Manchester United is belekerült a kalapba, amikor a Villarealnak húztak ellenfelet. De mivel a két csapat egy csoportban szerepelt, ezért ez nem lett volna lehetséges. 

Az UEFA ezért újrasorsolta a nyolcaddöntőket: a párosításokból kiemelkedik a PSG–Real Madrid és az Inter–Liverpool rangadó, de az Atlético Madrid–Manchester United is érdekes mérkőzést hozhat. 

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntői: RB Salzburg (osztrák)–Bayern München (német), Sporting (portugál)–Manchester City (angol), Benfica (portugál)–Ajax (holland), Chelsea (angol)–Lyon (francia), Atlético Madrid (spanyol)–Manchester United (angol), Villarreal (spanyol)–Juventus (olasz), Internazionale (olasz)–Liverpool (angol), PSG (francia)–Real Madrid (spanyol). 

Az első mérkőzéseket február 15-én és 16-án, valamint 22-én és 23-án, a visszavágókat március 8-án és 9-én, illetve 15-én és 16-án játsszák. A felsorolt játéknapok mindegyikén két meccset rendeznek, mindegyiket 21 órától. Idéntől a párharcok során nem él az idegenben több lőtt gól szabálya, így ha a kétszer kilencven perc döntetlent hoz, akkor hosszabbítás, majd tizenegyespárbaj következik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!