Óföldeák

2021.05.31. 11:11

Adományt kaptak gyermeknapra

Munkatársunktól

A több mint harminc éve működő Óföldeáki Tésztaüzem igyekszik minden adandó alkalommal segíteni a kevésbé szerencsés helyzetű embereken. Idén többször is volt lehetőségük adakozni, küldtek tésztát beteg gyerekekkel foglalkozó budapesti közösségnek is. Érkezett hozzájuk nemrégiben egy segítségkérés Nógrád megyéből, egy bátonyterenyei közösségtől, amely az ottani, nehéz körülmények között élő családokat támogatja adománygyűjtések szervezésével. Elmondásuk szerint legalább 600 olyan gyermek él a környéken, aki nehezen, vagy szinte egyáltalán nem jut hozzá meleg élelemhez.

A cég egy 200 főre elegendő tésztacsomagot állított össze nekik, amelyhez vásárlói adományokat is hozzátettek. Emellett gyűjtöttek használt, de jó állapotú ruhaneműt, illetve játékokat is. Mindezt Molnár Vince, a családi vállalkozás ügyvezető igazgatója személyesen vitte el Bátonyterenyére szombaton, hogy még gyereknap előtt kioszthassák az adományokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!