Segítség

2011.05.08. 20:39

Kezdik az úttakarítást

Szeged - Két hete megírtuk: közösen takarítja többek között a nagykörutat és a Szabadkai utat az állami utakat kezelő Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a városi hálózatért felelős Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Munkatársunktól

Pécsi Zoltán olvasónk nehezményezi: Hiába érdeklődött a közútkezelőnél levélben, nem mondták meg, mikor takarítják le ezeket a főutakat. „Az úttest szélén több tíz centiméteres vastagságban áll a szutyok, amit száraz időben felkavarnak az elhaladó autók, esőben pedig sarat csinál – fogalmaz az olvasó szerkesztőségünkbe küldött e-mailjében. – Az arra járók kénytelenek porban, koszban közlekedni. Az útpadka több helyen gyalázatos állapotban van, az Alsóvárosi temető oldalában fél méter mély árok húzódik az út szélébe vájva. Igazán ráférne a nagytakarítás, mert már tavaly sem végezték el."

[namelink name="Horváth József"], a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatói titkárságának vezetője válaszolt: „Szeged állami kezelésű főútjainak tavaszi nagytakarítását társaságunk a hét elején kezdi meg a most munkába álló közmunkások segítségével. Az üzemmérnökségeinkhez kiközvetített közmunkásokat védőfelszereléssel látjuk el, oktatásban részesítjük őket. Várhatóan kedden munkába is állnak".

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!