Sport PRINT

2016.11.29. 18:47

Így búcsúznak a repülőszerencsétlenségben meghalt társaiktól a focisták

Neymar, Beckham, Rooney, Casillas, és természetesen a csapat is szívszorító üzenetekkel búcsúzik az áldozatoktól.

munkatársunktól

A Lamia légitársaság Bolíviából induló járata helyi idő szerint hétfő este zuhant le Kolumbia északnyugati részén. 75 ember meghalt, a katasztrófát hatan élték túl.


A gépen utazott a brazil élvonalbeli Chapecoense csapata is. A csapat stábja és a labdarúgói közül négyen élték túl a katasztrófát.


A klub azon játékosai, akik nem utaztak a csapattal az edzőközpontban gyűltek össze, együtt emlékeznek társaikra, az öltözőben pedig kisebb emlékhelyet is felállítottak.


">OEmbed tartalom: Az egyesület játékosai csütörtökön a dél-amerikai labdarúgókupa fináléjában léptek volna pályára, az első mérkőzésen a medellíni Atlético Nacional játékosaival játszottak volna. A tragédia után az Atlético Nacional azt kérte a tornát szervező Dél-amerikai Labdarúgó-szövetségtől, hogy automatikusan a Chapecoensét díjazzák idei győztesként.


Természetesen az egész világot megrázta a katasztrófa híre, több híres játékos is a közösségi oldalán fejezte együttérzését és részvétét az elhunyt játékosok családtagjainak. Többek között David Beckham, Neymar, Wayne Rooney és Iker Casillas is reagált a tragédiára.


A Chapecoense Twitterer az alábbi videóval búcsúzott, amelyhez azt írták: "Az utolsó felvétel a harcosainkról".


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!