Sport

2019.03.28. 11:35

Futócipőket fel! Nincs tavasz Vivicittá nélkül

A tavasz megérkeztével közeleg a Főváros első nagy futórendezvénye a 34. Telekom Vivicittá Városvédő kétnapos futófesztivál. Az április 13-14-i hétvégén 30.000 futót vár a szervező Budapest Sportiroda.

A 34. alkalommal megrendezendő eseményen a hagyományos távok mellett az edzettebbeknek ismét lehetőségük lesz a félmaraton teljesítésére.


Szombaton a Margitszitgetet veszik birtokba a futók és a fesztiváltávoké a főszerep: a nevezők a 2,4 km-es Minicittán, a 2,4 km-es Gyalogláson, a SUHANJ! Futamán, a 6 km-es 3 fős váltón, a 940 méteres Családi Futáson, és a 7 km-es Midicittá távokon állhatnak rajthoz.


Vasárnap a hosszabb távokon lehet indulni és a budapesti világörökség helyszínein vezető útvonalon lefutni a 10 km-es távot, vagy a félmaratont. Idei újdonság, hogy a célba érkezőket minden távon befutóérem várja.


Eddig az ország közel 1000 településéről érkeztek nevezések, külföldről pedig már 80 nemzet futói jelentkeztek a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton rendezvényre. Nevezni legkésőbb április 8-án éjfélig lehet online, vagy személyesen a Budapest Sportiroda nevezési irodájában (1138 Budapest, Váci út 152.).


További részletek: www.futanet.hu

Címkék#futás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!