Szakácskönyv

2016.11.12. 00:00

Gyógyító ételek - már rendelhet új szakácskönyvünkből!

A Délmagyarország 13. szakácskönyve, a Gyógyító ételek már megrendelhető.

Munkatársunktól

Kifogyott a jó receptekből? Túlsúlyosként nehezen bírja a lépcsőzést? Lisztérzékeny gyerekének finom és tápláló reggelit szeretne adni? A mentes konyhát részesíti előnyben, vagy a reformétkezés híve? A Délmagyaroszág nagy sikerű szakácskönyvsorozata tovább folytatódik, decemberben 13. kötetünk jelenik meg. Kiadványunk azoknak szól, akik egészségesen szeretnének nagyon finomakat enni. Vagyis segítünk felfedezni az egészséges alapanyagokat, a recepteknél adagokra kiszámolt kalóriaértékekre támaszkodhatunk. A különféle táplálkozási betegségekben szenvedőknek pedig orvos és dietetikus ad ötleteket, hogy gyógyító ételek kerüljenek ki a konyhából.

Brassói lazac wok zöldségekkel

Brassói lazac wok zöldségekkel

Téli borleves: fogások új szakácskönyvünkből.

„Az élet így is lehet gömbölyű" – szól szlogenünk: avagy ne csak a hasunk kerekedjen, táguljon, hanem az étkezéssel kapcsolatos tájékozottságunk is.


Aki a megrendelőszelvényt december 1-jéig visszaküldi, annak még karácsony előtt házhoz visszük a Gyógyító ételek című szakácskönyvünket. A könyv megrendelhető ügyfélszolgálati irodáinkban, és e-mailben a [email protected] e-mail címen is!

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!