Szeged és környéke

2007.11.07. 22:04

Szegeden eddig 152 csemetét kaptunk lencsevégre

Szeged - Százötvenkét csöppséget fotóztunk szerdán a szegedi Játékdzsungelben. Az, hogy olvasóink melyik babát találják a legszebbnek, csak a karácsony előtti napokban derül ki.

Bobkó Anna

Ellenben fotóriportereink és marketinges munkatársaink már néhány jelzőt kiosztottak annak alapján, hogy szerdán melyik gyermek volt a legtrendibb, a legokosabb vagy éppen a leghisztisebb.

Minden apróság ajándékkupont kapott, a legkisebb babáknak pedig Mira Baby gyógyvízzel kedveskedtünk tegnap délelőtt 11 órától a Pulz utcai Játékdzsungel játszóházban a regisztrációs pultnál. A babaversenyzők közül Vosnitzer Lívia Orsolya került elsőként a kamera elé. A nyolc hónapos apróság úgy süppedt az Eldorádós babzsákba, mint eper a tejszínhabba. Az őt követő Császár Marcell rádöbbentette fotós kollegáinkat, hogy mosolyogni vicsorogva is lehet.

Kiss Martin és Márk a legvagányabb ikerpár. Fotó: Karnok Csaba
A mosolyos vicsorból a kétéves Bereczky Kitti is ízelítőt adott. A csibész kislánynak ítéltük a leghisztisebb jelzőt, hiszen szülei egy pillanatra sem tudták a babzsák elé állítani. Kis teste megfeszült és kínkeservesen bömbölt. Néhány percre eltűnt a szüleivel, majd túrórudival a kezében tért vissza – ekkor már széles mosollyal az arcán. A fotó sikerült, az akciót csak a csokival összemaszatolt drapéria bánta.

A legtrendibb csajszinak a kétéves Bálint Csillát nevezhetnénk: hatalmas Hello Kitty cicafejjel díszített rózsaszín pulcsiban feszített – a divatos kollekció édesanyja ízlését dicséri. A hózentrágeres Kiss ikrek öltözékét is anyukájuk találta ki. A délután legvagányabb babáinak, Martinnak és Márknak általában egyforma az öltözéke. A fiúk kétpetéjű ikrek, így nem olyanok, mint két tojás. Belső tulajdonságaikban is különböznek: Márk felfedező típus, Martin pedig kis akaratos, sosem adja fel.

Egy kis mosolyt - csak ennyit kért minden babától fotóriporterünk, Karnok Csaba. Fotó: Frank Yvette
Délután képzeletben kiosztottuk még – többek között – a leghajasabb, a legkisebb, a legkomiszabb, a leghangosabb és a számunkra legkedvesebb babának járó jelzőt és díjat. Utóbbit a másfél éves Szalkai Attila kapta. A kisfiúnak rossz a szeme, koraszülöttként jött a világra. Pisze orrán szeptember óta hordja aprócska szemüvegét, ezért úgy néz ki, mint egy mini tudós.

További fotózások

Szeged: november 8., 9. (csütörtök és péntek) 11–17 óra között, Játékdzsungel, Pulz utca 33.
Mindszent: november 9. (péntek) 14–16 óra között, művelődési ház, Szabadság tér 37.
Hódmezővásárhely: november 12. (jövő hétfő) 12–17 óra között, Family Center, Interspar, Kaszap utca.
Mórahalom: november 12.(jövő hétfő), 14–17 óra között, Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei út 1.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!