Szeged és környéke

2011.10.19. 21:49

Középpontban a szociális ellátás

Szeged - A XIII. nemzetközi konferenciáját rendezi meg a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyarországi Egyesülete (SZIME).

Munkatársunktól

A szegedi Novotel Hotelben szerdán kezdődött Változások – avagy mi lesz veled, szociális ellátórendszer? címet viselő tanácskozáson részt vett Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért, valamint [namelink name="Balog Zoltán"], társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár. Kocsis József elnök elmondta: konferenciájukon az eddigi legtöbb résztvevő jelent meg, összesen 340 ember.

Az első napon az államtitkárok előadásain elhangzott: a szociális intézményeknél megmaradnak a normatívák, nem csökkentik a költségvetéseket.

[namelink name="Kocsis József"] szerint [namelink name="Soltész Miklós"] kijelentése megnyugtató, amely szerint a települési önkormányzatok tulajdonában maradnak a szociális intézmények. A konferencia ma folytatódik, a téma: a szociális ellátórendszerek működése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!