Szeged és környéke

2013.11.01. 07:57

Temetői menetrend: így járnak a buszok, villamosok

Szeged, Hódmezővásárhely – A Szegedi Közlekedési Társaság és a Tisza Volán is módosított menetrenddel közlekedteti járműveit ezen a hétvégén. Töltse le tőlünk a hétvégére érvényes menetrendeket!

Delmagyar.hu

A 3-as 3F-es villamos ezen a hétvégén húsz percenként indul el Tarjánból, minden egész órakor 20-kor és 40-kor. Reggel 7 órától egészen 19 óra 20 percig valamennyi Tatra 3F-esként jár. A Fonógyári útról visszafelé szintén minden egész órakor 20-kor és 40-kor indulnak a villamosok, az első 7 óra 40 perckor, az utolsó 20 órakor.

Csatolt Tatrák a Belvárosi temető megállónál. MIndkét közlekedési cég felkészült a halottak napi hétvégére

Csatolt Tatrák a Belvárosi temető megállónál. MIndkét közlekedési cég felkészült a halottak napi hétvégére
A Tisza Volán Tarján, Víztorony térről 12-es jelzéssel, „Temetői járat" megjelöléssel a Tarján, Víztorony tér–Csillag tér–Szilléri sgt.–Római krt.–Brüsszeli krt.–Berlini krt.–Párizsi krt.–Mars tér–Bartók tér–Tisza Lajos krt.–Dugonics tér–Kálvária sgt.–Belvárosi temető–Fonógyári út–Izabella híd–Rókusi krt.–Csongrádi sgt.–Lomnici utca–Makkosház–Hont Ferenc utca–Ortutay utca–Makkosházi krt.–Budapesti krt.–Tarján, Víztorony tér útvonalon közlekednek (kétirányú körjárat).

Indulási időpontok Tarján, Víztorony térről:
– a Belváros felé 8.15 és 16.15 óra között 30 percenként,
– a Rókusi krt. felé 8.30 és 16.30 óra között 30 percenként.

A járatok a Belvárosi temetőhöz a Belváros irányából óra 05-kor és 35-kor, a Rókusi körút felől óra 20-kor és 50-kor érkeznek.

A 12-es jelzésű autóbuszokon kívül – a 36-os jelzésű autóbuszokkal, az Alsóvárosi temetőhöz a 76-os, 90-es jelzésű autóbuszokkal, az Újszegedi temetőhöz a 60-as és 60Y-os jelzésű autóbuszokkal is biztosítják az eljutást.

Hódmezővásárhelyen a városi temetők és a piac irányába közlekedő 9-es és 10-es jelzésű autóbuszvonalakon a vasárnapi napokon meghirdetett járatok november 1-jén is közlekednek.

Letölthető menetrendek:
– így indulnak a 3-3F-es villamosok Tarjánból
– így indulnak a 3-3F-es villamosok a Vadasparki végállomásról
– így indulnak a 3F-es villamosok a Fonógyári útról
– a Tisza Volán szegedi hétvégi menetrendje
– a Tisza Volán hódmezővásárhelyi hétvégi menetrendje: 9-es viszonylat
– a Tisza Volán hódmezővásárhelyi hétvégi menetrendje: 10-es viszonylat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!