Szeged és környéke

2014.01.17. 12:01

Fagyállóval akart öngyilkos lenni a Süli erdőben

Baks – Magatehetetlen állapotban találtak rá a kisteleki rendőrök az öngyilkossággal fenyegetőző férfira.

Delmagyar.hu

Csütörtök délután hívta a rendőrség segélyhívószámát egy baksi nő és bejelentette, hogy volt élettársa átadott neki egy levelet, amelyben leírta, hogy szakításuk miatt öngyilkos lesz. A jelzést követően a Kisteleki Rendőrkapitányság azonnal keresni kezdte a 21 éves fiatalembert, akiről akkor még csak annyit tudtak, hogy autóval útnak indult valahová.

A rendőrök megyeszerte ellenőrizték azokat a helyeket, ahová a férfi mehetett. A kisteleki rendőrök kézi hőkamera segítségével kutatták át az úgynevezett Süli erdőt, amelynek baksi oldalán kora este megtalálták a férfi autóját, majd magát a keresett személyt is. A 21 éves fiatalember ekkor már eszméletlen állapotban volt. A helyszínen talált nyomok alapján valószínűleg fagyállót ivott.

A rendőrök terepjáró segítségével vitték ki a sáros erdőből a férfit. A helyszínre érkező mentők kórházba vitték a fiatalembert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!