Szeged és környéke

2014.12.21. 12:13

Gyilkosság, eltűnés és megnyitás

Csongrád megye - Novemberben sok tragédiáról adtunk hírt. Meggyilkotak egy lányt Forráskúton, holtan találták az eltűnt Hannauer Gábort és Gál Attila Róbertet. Ugyanakkor megnyílt a szőregi CBA Nova és a Régi Hungária is.

Munkatársunktól

Novemberben sok tragédiáról adtunk hírt, sokan olvasták ezeket. Az egyik legtöbbet olvasott írásunk a forráskúti Vivienről szólt, akit a gyerekkori barátja meggyilkolt. A nyomozók a bejelentés után a forráskúti ingatlan melléképületében találták meg a 22 éves anyuka holttestét - egy 2 éves kisfia volt. A gyanúsítottat pedig őrizetbe vették.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu
Napokig keresték Hannauer Gábort, majd megtalálták a holttestét Újszegeden. Egy férfi kutyasétáltatás közben bukkant rá egy holttestre a Kállay Ligetben. Információink szerint a november 16-án eltűnt Hannauer Gábor holttestét találták meg.

Hannauer Gábor

Hannauer Gábor

16-ból 13 cégvezetőnek mond fel a város - írtuk november 14-én. November 24-től 13 városi cégvezető távozott a posztjáról.

Cégvezetők a szegedi közgyűlésen (balról): Zelena András, Erdei Péter, Miklós Péter, Nagy Ferenc és Mihálffy Lajos. Fotó: DM

Cégvezetők a szegedi közgyűlésen (balról): Zelena András, Erdei Péter, Miklós Péter, Nagy Ferenc és Mihálffy Lajos. Fotó: DM
A november legnépszerűbb galériái

November 12-én megnyitott a szőregi úti CBA Nova.
Zömmel nyugdíjasok voltak az új újszegedi bevásárlóközpont első vásárlói. Amint a megnyitón elhangzott, a tulajdonosok szerethető áruházat akartak.

Felavatták a szőregi úti CBA Novát. Fotó: Frank Yvette (Galéria)



Harmincnyolc év után november 22-én este kinyitott ki a Régi Hungária. Exkluzív műsorral egybekötött esten nyitott újra Hungi Vigadó néven.

Újra megnyílt a Régi Hungária. Fotó: Kuklis István (Galéria)



November 17-én percről percre tudósítottunk a kormányellenes töntetésről. A szegedi a Klauzál téren kétezren tüntettek a közfelháborodás napján - szólt az "Orbán takarodj!" és az éljenzés. A felvezetés a NAV-nál már 5-kor elkezdődött.

Közfelháborodás Napja Szegeden. Fotó: Segesvári Csaba (Galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!