Szeged és környéke

2014.12.19. 14:11

Megégett napszámosok, elhunyt motoros rendőr, holtan talált édesanya

Csongrád megye - Év végi visszatekintésünkben a hónap legolvasottabb cikkeit elevenítjük fel. Júliusban a megégett napszámosok és a balesetben elhunyt motoros rendőr története érdekelte legjobban olvasóinkat.

Munkatársunktól

Júliusban [namelink name="Segesvári Csaba"] újságíró cikke volt az egyik legolvasottabb, amelyben beszámolt arról az esetről, amikor megégett 50 napszámos. Busszal vitték Baksról az alkalmi munkásokat dolgozni egy szomszédos megye kertészetébe, a napszámosok égési sérülésekkel kerültek kórházba. Az asszonyok sírtak az asszonyok a fájdalomtól.

A szerző felvétele

A szerző felvétele
A júliusi legolvasottabb cikkeink egyike volt az is, amelyben arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy balesetben elhunyt a megye egyik legjobb motorosrendőre. 2005-ben, 2011-ben és 2012-ben is megnyerte a megyei közlekedésrendészeti szakmai versenyt Holik Tamás, aki elhunyt az 5-ös úti balesetben.

Motoros rendőr halt meg a régi 5-ös úton. Fotó: Segesvári Csaba (Galéria)

Érdekelte olvasóinkat az a májusban eltűnt édesanya, akit júliusban holtan találtak meg - információink szerint Jancsikné Hajdú Andrea holttestét Szeged mellett, a Tisza árterében találták meg.

A Tisza árterében találták meg a májusban eltűnt Jancsikné Hajdú Andrea holttestét.

A Tisza árterében találták meg a májusban eltűnt Jancsikné Hajdú Andrea holttestét.
Júliusi galériáink

Július egyik legnézettebb galériája - a motoros rendőr balesete mellett - az lett, amelyikben megmutattuk a szőregi Molnár Mónika kertjét, ahol tavirózsa, lonc, káka, hortenzia, díszeper és fügefa is pompázik. Nem csoda, hogy ez a kert lett idén is Szőreg legszebb belső kertje.

Mónika kertje a legszebb. Fotó: Frank Yvette (Galéria)

Július 12-én este szuperhold világította be Szegedet. Olvasóink fotóiból készített galériánkra sokan kíváncsiak voltak.

(Galéria)



Öt-tíz euró kenőpénzt fogadott el a vád szerint nyolc autópálya-rendőr külföldi autósoktól azért, hogy eltekintsenek a járművek, illetve a sofőrök ellenőrzésétől, vagy a pénzért az alkoholszondát ők maguk fújták meg a járművezetők helyett. Olvasóink kíváncsian néztegették a letartóztatott rendőrökről készült felvételeket.

Autópálya-rendőröket tartóztattak le Szegeden. Fotó: Schmidt Andrea (Galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!