Szeged és környéke

2015.04.22. 12:59

Csak lassan: 97 gyorshajtó 24 óra alatt

Szeged - Harmincas övezetben, lakott területen, autópályán és főutakon is mértek a rendőrök. Több mint 11 ezer autó került a traffi látókörébe, de csak 97-en akadtak fenn a mérésen.

Segesvári Csaba

- Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 20 tagállam csatlakozásával 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajtott végre 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig. Hazánkban a rendőrség az ellenőrzési helyek kijelölési folyamatába a lakosságot is bevonta. Csongrád megyében 30 állampolgártól 28 helyszínjavaslat érkezett az erre a célra létrehozott e-mail fiókba – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Több mint 11 ezer autó került a traffi látókörébe, félezren fenn is akadtak. Fotó: Segesvári Csaba

Több mint 11 ezer autó került a traffi látókörébe, félezren fenn is akadtak.
Fotó: Segesvári Csaba

Elárulták, az ellenőrzés ideje alatt a Csongrád megyei helyszíneken összesen 11 ezer 199 elhaladó gépjármű sebességét ellenőrizték az egyenruhások az új változtatható helyű Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pontok (KKEP) alkalmazásával, melyek közül összesen 97 esetben állapították meg a sebességtúllépést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!