Szeged és környéke

2016.03.29. 17:43

Statisztákat keresnek A bolygó hollandiba

Szeged - A szabadtéri játékok statisztákat keres galaktikus, a sci-fik világát is megidéző idei operaprodukciójába, A bolygó hollandiba.

Munkatársunktól

A jelentkezők népszerű művészekkel, kiváló színházi alkotókkal dolgozhatnak majd együtt. Április 2-án, szombaton 10 órakor a Reök-palotában (Tisza Lajos körút 56.) találkozik [namelink name="Szabó Máté"] rendező azokkal, akik kedvet éreznek a nyári szerepléshez. 20 és 50 év közötti, jó megjelenésű nők, illetve 20 és 40 év közötti, jó fizikumú férfiak jelentkezését várják. Külön produkcióval készülni nem kell, zenei előképzettség, ének- és tánctudás viszont elvárás.


A leginkább rátermettek sikeres bemutatkozás esetén többek között a világhírű énekessel, Paul Pottsszal léphetnek a Dóm tér világot jelentő deszkáira, illetve olyan kivételes magyar operistákkal szerepelhetnek együtt, mint [namelink name="Kálmándy Mihály"], [namelink name="Rálik Szilvia"], [namelink name="László Boldizsár"], [namelink name="Wiedemann Bernadett"]. A július 1-jei és 2-i előadásnapokon (és szükség esetén a július 3-i esőnapon), és a június 13–30. között tartó próbákon kötelező a részvétel. Azt kérik, a válogatáson csak az jelenjen meg, aki mindezt vállalni tudja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!