Szeged és környéke

2016.07.28. 08:30

Anna-bál szépe: Villőt nagymamája vitte Balatonfüredre

Közgazdasági pályára készül Kriveczky Villő, akit szombaton választottak meg Balatonfüreden a 191. Anna-bál szépének. A 17 éves lány évek óta modellkedik, azt mondja, nem szeretne szépségversenyen indulni.

Salánki Zsófia

– Csodálatos volt a bál, a pincérek például egyszerre tették elénk a tányérokat, amikor kihozták a vacsorát. Hasonlóra nem is számítottam – mosolygott [namelink name="Kriveczky Villő"], akit szombaton választottak meg a 191. Anna-bál szépének Balatonfüreden.


– A nagymamám mindig azt mondta, egyszer szeretné elvinni a lányunokáit az Anna-bálba, most pedig úgy gondolta, hogy én is és a nővérem, Luca is elég idősek vagyunk hozzá – folytatta a 17 éves szegedi lány, akinek bátyja volt a kísérője. Azt is elárulta, hogy nem készülődött sokat, mielőtt elindultak az Anna Grand Hotelbe. Ruháját Szegeden kölcsönözték, hosszú szőke haját pedig egyszerűen a vállára engedte.

 

Villőt nagymamája vitte Balatonfüredre. Fotó: Frank Yvette (galéria)


– Minden nő kapott a belépésnél egy porcelánszívet, amit a nyakunkba kellett akasztani. Mindegyiken egy szám volt, így lehetett szavazni. Eszembe sem jutott, hogy engem választanak a legszebbnek, hiszen tényleg azért mentünk oda, mert a nagymamám szerette volna. Már akkor meglepődtem, amikor felvonultunk mi, első bálozók, hiszen nagyon sok helybeli figyelt minket – mesélte Villő, aki szeptemberben lesz végzős az egykori Ságvári-gimnáziumban, angol tagozaton.

Belépőárak


Az idei Anna-bálra minden jegyet eladtak. A legegyszerűbb sétálójegy 25 ezer forintba került, ehhez nem biztosítottak ülőhelyet, így a gálavacsorát sem. A másik két jegytípus 55 és 70 ezer forintba került attól függően, hol volt az asztal.


A meglepetések sora másnap is folytatódott, hiszen ő és udvarhölgyei, valamint családtagjaik reggel fogadáson vettek részt, ahol interjúkat készítettek velük, majd hintóval indultak el, hogy körbejárják Balatonfüredet.


– Kétszer megálltunk, bemutattak minket a helyieknek, akik fotókat készítettek velünk. Jó érzés egy ilyen tradíció részesének lenni, de meglepő is volt, hogy azért zárják le az utcákat, mert mi arra megyünk – emlékezett vissza a hétvége eseményeire Kriveczky Villő.


Azt is megosztotta velünk, hogy nem idegen tőle a szereplés, hiszen évek óta modellkedik, szépségversenyen indulni viszont nem szeretne. Legutóbb a Retro Jeans kampányában szerepelt, amelynek óriásplakátja a West End bevásárlóközpont oldalán is látható.


– A szüleim és a nagyszüleim is mindig azt mondják, csak addig modellkedhetek, ameddig nem megy a tanulás rovására. Hamarosan el kell döntenem, hol tanulok tovább. Budapestre szeretnék menni, a Corvinus Egyetemre, hiszen közgazdasági pályán képzelem el a jövőmet – mesélte a lány, aki azt is megsúgta, hogy nem táncolt a bálban, hiszen jövőre tanulja majd csak a báli táncokat, amikor a szalagavatójára készül.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!