Szeged és környéke

2016.07.11. 13:07

Különös találkozás tanúi voltunk a Kelemen utcában

Szeged- Még egy kötött pályán közlekedő villamos vezetőjét is érheti meglepetés a figyelmetlen autósokon, bicikliseken és gyalogosokon kívül is: a szegedi Kelemen László utcában egy lovas kocsival találta magát szemben a kettes villamos.

Borbola Lilla

A különös találkozás probléma nélkül zajlott le, köszönhetően annak, hogy a kocsi[namelink name=" Petrovics Mihály"] vezetésével szabályosan közlekedett. A szőregi állattartó lovai, a sötétebb Csillag és a világosabb Dajka hozzászoktak már a városi forgalomhoz, így ők sem ijedtek meg a hosszú sárga járműtől.


A lovas kocsival a Móra Ferenc Múzeum környékén máshol is összefuthattak a szegediek az elmúlt napokban: a két négyéves állat gyerekeket kocsikáztatott a XIV. Szegedi Várjátékok gyermeknapi programjain. Mindezt nagy sikerrel: sok ámuló gyermekkel sétáló járókelő kiabált fel a kocsisnak, hogy megtudja, honnan indul a járat. Akik feljutottak a kocsira, azok boldogan, zsibongva zötykölődtek a múltidéző járaton néhány szegedi utcán keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!