Szeged és környéke

2016.11.22. 09:49

Még a pótkerékben is drog volt: kábítószerrel kitömött BMW-t fogtak Röszkén - videóval

A NAV pénzügyőrei, a rendőrség munkatársaival közösen, megközelítőleg 13 és fél kiló marihuánagyanús anyagot találtak egy macedón személygépjárműben Röszkén.

Munkatársunktól

A pénzügyőrök, egy macedón rendszámú BMW 318i típusú személygépjárművet és annak két macedón állampolgárságú utasát ellenőrizték a röszkei határkirendeltségen. A két férfi elmondta, hogy bejelenteni való árut nem hoztak magukkal, azonban a rendőrök előzetes jelzése alapján a pénzügyőrök tételes vizsgálatot tartottak.


A gyanú beigazolódott, hiszen az autó hátsó ülései alatt, valamint az üléstámlákban kialakított rejtekhelyről, továbbá a pótkerékből összesen 16 barna ragasztószalaggal betekert csomagban, 13,5 kg marihuánagyanús anyag került elő.

Fotó: NAV

Fotó: NAV

A pénzügyőrök a kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető macedón férfit feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak - tudatta Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!