Szeged és környéke

2017.08.11. 15:40

Ideges sofőr bukott meg Röszkén - nem a kreszvizsgán, hanem droggal

Több mint 30 kilónyi marihuána aggasztotta, amely az ülés alatt lapult - mosóporral borított csomagokban. Már nem kell aggódnia az áru miatt.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 30 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban.

A NAV munkatársai egy szerb rendszámú autót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a sofőr feltűnően ideges viselkedése miatt az autó tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek.

A különös viselkedés okára is hamar fény derült, mert a gépkocsi első ülései alatt házilag kialakított rejtekhelyről, fehér színű, műanyag fóliás, mosóporhoz hasonló anyaggal borított csomagokból, több mint 30 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő.

Mosóporszerű anyag borította a lényeget. Fotók: NAV

A pénzügyőrök a több mint 63 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!