Szeged és környéke

2017.10.03. 12:26

Hiába rejtette lökhárítóba a marihuánát, előzetesbe került - videó, fotók

A Csongrád Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a szerb állampolgárnak, aki 2017 szeptemberében mintegy tizenegy kilogramm marihuánát hozott be az ország területére.

A gyanú szerint az elkövető 2017. szeptember 29-én, kora este, Röszkénél lépett be az ország területére a Szerb Köztársaság felől. A gyanúsított az autójában kialakított rejtekhelyekre mintegy tizenegy kilogramm kannabiszt rejtett el. A kábítószer tiszta hatóanyag tartalma a gyanú szerint meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát. 

 

 

A Csongrád Megyei Főügyészség a különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban a gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta, szökés, elrejtőzés veszélye, valamint annak a veszélye miatt, hogy szabadlábon hagyása esetén a gyanúsított a bizonyítási eljárás megnehezítésére törekedne.


A Szegedi Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, a végzéssel szemben a gyanúsított és a védő fellebbezést jelentett be, így a végzés nem jogerős.

Lökhárítóba rejtette a marihuánát - GALÉRIA. Fotó: police.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!