Szeged és környéke

2017.11.15. 20:23

Egy teljes wellness központot rejtettek el egy szegedi lakásban és most az öné lehet

Sosem tudhatjuk, mit rejt a szomszéd otthona.

sak bízhatunk benne, hogy csupa kellemes és lehetőleg halk berendezést és lakót. Az alábbi, szokatlanul nagyvonalú wellnes részleg hoteleket megszégyenítő felszereltsége láttán csak irigyelhetjük az itt lakókat. Neheztelni nincs miért a szomszédoknak, ártatlan, de annál kellemesebb szórakozást ígér a 65 nm-es lakás legvonzóbb sarka!

Egy teljes wellnes központot rejtettek el egy szegedi lakásban és most az öné lehet - GALÉRIA



A 3+1 félszobás, IV. emeleti ingatlan egyébként eladó, irányára 24,9 millió forint. Az erkélyes lakás kapcsán itt kaptuk fel a fejünket:

“Az ingatlan különlegessége a pihenést, relaxálást szolgáló fürdőszobája, amely az alábbi funkciókkal kényezteti az itt élőket- kombi (infra + finn) szauna fényterápiával, digitális vezérléssel, 2 személyes luxus kádkabin (jakuzzi, hidromasszázs, gőz, ózon, telefon, rádió, hajszárító, trópusi eső, talp masszázs, víz alatti relax fény)."


Az egyre sötétebb, hosszú délutánok során mi nyújthatna nagyobb kényelmet és menekvést, mint egy ilyen felszereltségű lakás. Addig is, amíg egy ilyen otthon tulajdonosai leszünk, melegítünk egy kis lábvizet és magunkra csavarjuk a pokrócot.



 

Címkék#Szeged 2011

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!