Szeged és környéke

2019.03.25. 15:04

Védőnői szolgálattá alakult át a régi tűzoltószertár

Uniós támogatás segítségével, 35 millió forintból alakította át a szegedi önkormányzat az egykori tűzoltószertárt védőnői szolgálattá a Honfoglalás utca 73. szám alatt.

K.A.R.

– Jelentős figyelmet fordítunk arra, hogy megújítsuk a város egészségügyi intézményeit, jó példa erre a Korondi utcai és a Budapesti körúti orvosi rendelő fejlesztése, Kiskundorozsmán az új egészségház, illetve a Gáspár Zoltán utcában épülő egészségközpont – hangsúlyozta az ünnepélyes épületátadón Solymos László alpolgármester.

Szécsényi Rózsa, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, mindig öröm, ha olyan beruházást adhatnak át, ami a gyerekek érdekeit szolgálja. – Modern, szép, a mai kor követelményeinek megfelelő épületet kaptak a védőnők és az anyukák egyaránt. Folyamatosan dolgozunk a két tápéi óvoda megújításán is, illetve idei legnagyobb munkánk itt a Bálint Sándor Általános Iskola 300 milliós renoválása lesz, hiszen azt szeretnénk, ha minél több fiatal pár költözne ide, és gyermekeiket biztonságban nevelhetnék – tette hozzá.

Boldogan vették birtokba a legkisebbek az új épületet Tápén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!