Szeged és környéke

2019.06.21. 09:26

20 napirendi pontot tárgyal ma a közgyűlés

A közgyűlés a megszokott időben, 9 órakor kezd a városháza dísztermében.

K.A.R.

Számos pontban módosítják az idei költségvetést, tárgyalják az ELI szélén tervezett elkerülő út kialakítását, a Szeged-Szőreg–Újszentiván–Törökkanizsa útvonalon megépülő kerékpárutat, valamint azt is, hogy eladnak egy önkormányzati ingatlant a Sole-Mizo Zrt.-nek a Budapesti úton, a cég a jelenlegi épületének szomszédságában vásárol területet.


Szó lesz több intézményről és szervezetről is, például a klebelsbergtelepi polgárőrökről, akiket további támogatásokról biztosítanak, egy ingatlant bérbe adnak az Országos Állatvédelmi Alapítványnak, míg a Szegedi Szakképzési Centrum az alapító okiratát módosítja, ugyanis augusztustól az egyetem lesz a Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola fenntartója.


Amennyiben elfogadják, Harkai István lesz a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője, míg a Dakört Zrt. feladatait a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. veheti át.


Egy interpelláció is lesz, Haág Zalán (KDNP) kezdeményezi a 13-as jelzésű autóbusz visszaállítását. A közgyűlés a megszokott időben, 9 órakor kezd a városháza dísztermében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!