Szeged és környéke

2019.02.21. 20:19

Átadták az akadémiai bizottság médiapályázatának díjait

Közgyűlést tartott csütörtök délután a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottsága (SZAB), amelyen Bokor József, az MTA alelnöke mondott köszöntőt, majd szó esett a bizottság 2018-as munkájáról és idei terveiről. Hagyományosan a rendezvény végén osztották ki a SZAB médiapályázatának díjait.

Munkatársunktól

A pályaműveket [namelink name="Csernus Sándor"] történész méltatta. Mozgókép kategóriában különdíjat vehetett át [namelink name="Kiss-Stefán Mónika"], az M5 csatorna rendező-producere A 100 éves tanárlegenda című munkájáért, első díjban részesült a Szegedi Városi Televízió szerkesztő- riportere, [namelink name="Márok Tamás"] Egyedülálló agyműtétet végeztek Szegeden című összeállításáért. Fotó kategóriában különdíjat kapott [namelink name="Dobóczky Zsolt"] ELI-ALPS című sorozata, az első díjat pedig a Szegedi Tudományegyetem fotóriportere, [namelink name="Bobkó Anna"] Gérard Mourou Nobel- díjas tudós Szegeden című sorozata érdemelte ki. Írott és rádióriport kategóriában díszoklevelet vehetett át [namelink name="Hegedűs Márk"] Isten és a tudomány – Csupor Dezső református gyógyszerész portréja című munkájáért.

 

Átadták az akadémiai bizottság médiapályázatának díjait. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!